La Pública d’Altea ha dut a terme treballs de millora de la jardineria en el passeig marítim de la Platja de l´Elpigó. Les tasques han suposat “un canvi d’aspecte per a millorar la integració de la zona en el passeig marítim” ha assenyalat el regidor de la Pública Diego Zaragozí.

Les tasques s’han centrat en la inclusió de planta autòctona com els margallons. A més s’han plantat 80 romers rèptils, s’ha incorporat terra vegetal garbellada i s’ha procedit a refer la jardinera principal, canviant substancialment la imatge de la zona.

A més s’ha instal·lat una nova malla antihierbas en el 96% de la superfície i nous àrids. Zaragozí ha destacat que “també hem reutilitzat tant plantes com pedra decorativa d’altres zones que es trobaven en perfecte estat”.

Finalment l’edil de la Pública ha destacat que “els treballs de millora en aquest entorn han millorat substancialment la imatge de la zona aportant valor ambiental al passeig de l´Va espigolar i a més ara resulta molt mes eficient des del punt de vista del manteniment i mes atractiu visualment”.

Zaragozí va concloure ressaltant que “s’està fent un intens treball en la millora de la jardineria a Altea. Des de la Pública comptem amb la col·laboració dels veïns en el respecte a la replantació de tota la vegetació”.