Els treballadors de l’Empresa Pública van haver de retirar diversos arbres caiguts al llarg del terme municipal a causa de les ratxes extremes de vent

Segons el servei de meteorologia de l’Ajuntament a Altea la *Vella es van aconseguir ratxes extremes de quasi 100 quilòmetres hora. En el nucli urbà la potència del vent va arribar als 70 quilòmetres hora. Aquesta situació va provocar que l’aire arrancara diverses plaques de la teulada del Centre de Salut de la localitat al carrer *Galotxa. La Policia Local d’Altea va haver d’acordonar el carrer per a evitar possibles danys a les persones que pogueren transitar per la zona. *Porteriormente els Serveis tècnics de la *PDM van acudir al lloc a retirar les plaques caigudes en la via pública.

Un altre dels successos destacats va ser la caiguda de diversos arbres per tot el terme municipal. Concretament els operaris de l’Empresa Pública de Desenvolupament Municipal, van haver d’intervindre en el tall i retirada d’un arbre, que va caure en la C/ *Freu. També van haver de desplaçar-se fins a la partida de *Barranquet i a la partida els Arcs, en l’era S. Isidre. A més va haver-hi un arbre caigut tallant parcialment el carril de circulació, en c/ *Chambelé, en la *urb, *Mascarat. Finalment cal destacar que els Bombers van haver d’intervindre per la caiguda d’un arbre, en la C/ Dénia. Allí van haver de tallar durant un temps el pas ja que l’arbre està recolzat en una tanca i en una línia elèctrica.
Finalment cal ressaltar que va haver de tallar-se el pas també en *Av de la Nucia amb plaça de la Creu, ja que es van produir aparatosos despreniments de cristalls i teules d’aqueix habitatge.