El servei d’ecoparc mòbil que ofereix el Consorci de Residus MARE dona servei a Altea la Vella de 13:30 a 20:00 hores, a l’aparcament de les Revoltetes, el 2n i el 4t divendres de cada mes. Pel que fa al nucli urbà d’Altea, l’ecoparc se situa a l’aparcament de Basseta-Centre, els dissabtes de 9:00 a 17:30 hores.

L’ecoparc mòbil tracta de facilitar a la ciutadania el reciclatge. Els residus que es poden gestionar són molt variats: matalassos, làmpares fluorescents, olis de diferent procedència, roba, aparells electrònics, cartutxos de tinta, radiografies, bateries, pintures, dissolvents, etc. A més d’això, hi haurà un contenidor de gran capacitat per a poda o mobles, depenent de la setmana.

.

L’ecoparc mòbil és una forma de facilitar l’adequada gestió dels residus en el municipi per millorar en qualitat ambiental, evitar la saturació de l’abocador del Campello  i també per a generar estalvis ja que es redueixen les tones de residu que va directament a l’abocador.

Este servei complementa el que ja es dona en el Punt Net habilitat en la Pública, en la Partida Cap Blanc, que fa uns mesos va ampliar el seu horari de dilluns a divendres de 8:30 a 13:30 hores i les vesprades de dilluns i dimecres de 15:30 a 18:30 hores. A més a més, també es presta el servei els caps de setmana a demanda, a través del telèfon 645 920 026.