Els operaris de l’Empresa Pública de Desenvolupament Municipal han treballat aquests passats dies en diversos serveis especials” en diferents llocs de la localitat per a aconseguir que Altea oferisca la seua millor imatge de cara a la temporada alta que ja està ací amb la Setmana Santa” ha assenyalat l’edil de la *PDM, Imma Orozco

Per a això d’una banda s’ha realitzat un aigualeig intensiu amb el plat especial pels carrers principals del barri antic. També s’està realitzant en la plaça de l’ajuntament, en l’avinguda Comunitat Valenciana i en alguns dels enclavaments que més afluència de turistes reben en aquestes dates.

Un reforç en el qual es posa especial recalcament en els paviments tacats per lixiviats en zones de contenidors; neteja de xiclets, excrements d’ocells i altres taques en el paviment; les taques de *orín en el mobiliari urbà, fanals i parets; així com la neteja especial dels paviments per als vianants poliments.

A més durant aquests dies en què Altea preveu una gran ocupació es desenvoluparà un reforç tant en la neteja com en el servei de recollida de fems. Destacar que els operaris de l’Empresa Pública ja han procedit al condicionament de les platges *alteanas amb la instal·lació de les passarel·les, el rebaixe d’algunes zones de la platja etc. També es troben ja instal·lades les ombrel·les i hamaques així com el servei de socorrisme que ja treballa en la costa *alteana.

Millorar imatge

Per la seua part el departament de jardineria de la *PDM aquesta realitzant diverses millores en diverses zones enjardinades del municipi. Entre elles es desenvolupa la plantació de diverses espècies entre les quals es troben (rosers,*dimorfotecas,*teucrium,*hibiscus,romers,*westringias)

Les millores afecten entre altres a zones al Passeig Sant Pere,Mirador *Buenavista,Plaza *Fco Martínez,Mirador església i Passeig Mediterrani entre altres.


Les millores afecten entre altres a zones al Passeig Sant Pere,Mirador *Buenavista,Plaza *Fco Martínez,Mirador església i Passeig Mediterrani entre altres.

L’edil ha explicat que “*ademas aquestes millores en plantació,s’acompanyen amb el *adecentamiento de plantes i arbratge existents i la millora dels sistemes de reg”.

En concret s’ha s’han plantat en el Mirador *Buenavista: 50 *dimorfotecas,8 *teucrium,2 *metrosidero,1 *poligala. En el Passeig Sant Pere: 102 rosers rojos. També en Sant Pere al costat de les terrasses dels restaurants i locals un total de 340 *dimorfotecas, Ja en la zona de *Fco Martinez: 2 *westringias,2 *teucrium,2 *lantanas,2 *callistemum,2 baladres. El Mirador església ha millorat la seua estètica amb 2 *westringias,6 *hibiscus,10 rosers,10 *dimorfotecas. La zona de la *Capella compta ja amb 18 rosers,2 *hibiscus. El Passeig *Mediterraneo acull 30 nous *eleacnusy 22 romers. La zona de Gadea:8 *dimorfotecas,8 romers Sant Pau: 18 *dimorfotecas i finalment el talús sant *Chuchim ha vist millorada la seua vegetació amb 4 *dimorfotecas

Finalment Imma Orozco va assenyalar que l’objectiu principal és el de “millorar la primera impressió que els nostres visitants tenen d’Altea en aquestes dates tan destacades”.